Restauratie

Restauratie van diverse materialen.

mogelijk bij een groot aantal materialen

Direct uw schade melden

Restauratie van een groot aantal materialen

 
parallax background

Aanrechtbladen en achterwanden

Bij schade aan aanrechtbladen door een hete pan, door vallen of door het snijden zijn de gevolgen vaak groot. Het vervangen van een aanrechtblad en/of een achterwand is een kostbare en arbeidsintensieve klus. Door het hak- en breekwerk is er een reële kans op nevenschade, waardoor de kosten enorm kunnen oplopen. Bovendien geeft het enorm veel overlast.

Spotrepair

Schade aan de toplaag van een kunststof aanrechtblad en/of achterwand is zeer goed en snel te herstellen middels een sportrepair. De beschadigde toplaag wordt uitgehaald, vervolgens opgevuld met een 2-componenten vulmiddel en daarna ingekleurd in het motief van het aanrechtblad. De benodigde kleuren worden ter plekke aangemaakt. Na herstel heeft het aanrechtblad dezelfde eigenschappen terug als voor de schade.

Composiet afzetplaat

Indien de beschadiging te groot is om te herstellen middels een spotrepair, kan er een composiet afzetplaat in het blad worden geplaatst. Composiet is volledig hittebestendig en krasvast en kan als afzetplaat en snijplank gebruikt worden. Deze afzetplaten zijn in diverse kleuren en afmetingen leverbaar. Tevens is het mogelijk om een RVS afzetplaat te plaatsen.

RVS afzetplaat

Grote beschadigingen kunnen ook hersteld middels het plaatsen van een RVS-plaat. De RVS-plaat is echter niet te gebruiken als snijplank. Het materiaal is hygiënisch en goed te reinigen. RVS is bijzonder hard en antimagnetisch, het is hittebestendig tot 440 graden Celsius en dus goed bestand tegen hete pannen. RVS-platen zijn in verschillende afmetingen leverbaar. De RVS-plaat kan ook als achterwand tussen het kookplaat en de afzuigkap geplaatst worden.

Zelf herstellen?

Bezoek onze webshop...

parallax background

Kunststof kozijnen en deuren

Vaak wordt door inbraak of pogingen tot inbraak een kozijn en/of deur beschadigd. De beschadigingen bestaan vaak uit deuken, scheuren of gaten. Vervanging van kozijnen en deuren is zeer kostbaar en geeft veel overlast. LeTec Interieurherstel heeft echter de juiste oplossing.

Bij deuken brengen wij het kozijn zoveel mogelijk in het oorspronkelijke profiel terug. Daarna wordt met een compound de beschadiging opgevuld. Vervolgens wordt de kleur van het kozijn gemengd en wordt de reparatie in de kleur van het kozijn gespoten en vervolgens wordt het geheel gepolijst. Bij een gat in het kozijn wordt eerst een drager aangebracht van niet geleidend materiaal. Daarop wordt het vulmateriaal (compound) aangebracht, op kleur gebracht en gepolijst.

Ook hout en aluminium is door ons te herstellen. Vraag naar de mogelijkheden.

Zelf herstellen?

Bezoek onze webshop...